
Men neme: 225 gram pure chocolade, een pot kersen op siroop, 175 gram boter, 225 gram suiker, 150 gram bloem, 3 eetlepels ongeslagen room en 2 à 3 eieren.
Verwarm de oven voor op 180 graden (stand 4)
Verhit de chocolade samen met de boter en de room au bain marie. Doe dit, als het klaar is, in een kom waarin je de eieren schuimig geslagen hebt en de suiker aan hebt toegevoegd. Zeef de bloem en meng deze ook door het beslag. Meng er ook nog 2 eetlepels kersensiroop uit de pot doorheen. Gooi alles in een ingevette bakvorm of een bakvorm met bakpapier erin en leg er wat kersen op.
30 minuten tot 45 minuten in de oven, en dan laten afkoelen voor je de brownies in stukjes snijdt.
Heeeerlijk met extra stukken chocolade erin of met ijs/slagroom en poedersuiker.
Eet smakelijk!
Vandaag gemaakt met mijn vriendje:) We hadden na afloop overal chocolade en bloem zitten maar het was heel leuk, en de brownies waren overheerlijk geworden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten